Koneet työstöön ja kunnossapitoon

Erinomaista laatua kattavassa valikoimassa kodin tarpeista aina vaativampaankin teollisuuskäyttöön. Paljon tuotteita löydät meiltä huomattavan kattavasta varastostamme heti valmiina ja toimittajaverkostomme kautta nopeasti erikoisempaankin tarpeeseen. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito paikan päällä myymälässämme tai kysy lisää jo verkossa. Olethan jo tutustunut monipuolisiin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

Kysy meiltä lisää

Tutustu valikoimaamme
-------

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja toimintamme joustavuus varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme joustavasti toimiva ja luotettava alan asiantuntija, jonka varastosta löytyy kattava valikoima heti valmiina.

Tutustu valikoimaamme
-------

Kattavasti suoraan varastostamme löydät nopeassakin tarpeessa koneet työstämiseen ja kunnossapitoon useasta eri hintaluokasta. Anna meidän auttaa löytämään tarpeeseesi sopivat tuotteet, jotta voit itse keskittyä olennaiseen.

  • Sähkö- ja akkukoneet
  • Paineilmakoneet ja tarvikkeet
  • Painepesurit ja imurit
  • Työstökoneet
  • Kompressorit ja aggregaatit
  • Rasvauslaitteet

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Tiedustele koko valikoimaamme koskien tai pyydä tarjous kätevästi tällä lomakkeella. Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

Metabo - Lappeenrannan Laakerikeskus
Ingersoll rand - Lappeenrannan Laakerikeskus
Kärcher - Lappeenrannan Laakerikeskus
Scantool - Lappeenrannan Laakerikeskus
Optimum - Lappeenrannan Laakerikeskus
SDMO - Lappeenrannan Laakerikeskus
Teca - Lappeenrannan Laakerikeskus
Atlas Copco - Lappeenrannan Laakerikeskus
Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu