Kemikaalit eri käyttötarpeisiin

Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia kemikaaleja niin kotitalouksien käyttöön kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito, kerromme mielellämme lisää valikoimastamme ja autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivat tuotteet. Olethan tutustunut joustaviin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

Kysy meiltä lisää

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja toimintamme joustavuus varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme erittäin hintakilpailukykyinen alan asiantuntija, jonka varastosta löytyy kattavasti valmiina kaikki tarvittava. Luotettavat toimittajasuhteet takaavat nopean toimituksen erikoisimmissakin tarpeissa.

Kuljetusliikkeille ja maataloudelle tarjoamme asiantuntijuutta vaivattomasti läheltä. Kysy meiltä lisää, autamme sinua sopivan tuotekokonaisuuden valinnassa tarpeisiisi vastaten, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Tutustu valikoimaamme
-------

Kemikaalivalikoimaamme kuuluu monipuolisesti valmistukseen, puhtaanapitoon, remontointiin ja esimerkiksi kunnossapitoon tarvittavia tuotteita – kysy meiltä lisää, palvelemme mielellämme. Tiesithän jo vaivattomasta hyllytyspalvelustamme? Sen ansiosta kaikki sovittu löytyy aina valmiina hyllystäsi.

  • Teollisuusaerosolit
  • Liimat ja lukitteet
  • Työstönesteet ja rasvat
  • Pesuaineet ja paperit

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivat tuotteet. Voit pyytää meiltä myös tarjousta tarvitsemallesi kokonaisuudelle!

PRF - Lappeenrannan Laakerikeskus
Weicon - Lappeenrannan Laakerikeskus
Rocol - Lappeenrannan Laakerikeskus
Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu