Täyden palvelun noutopisteet

Noutopisteemme ovat täyden palvelun teknisen kaupan liikkeitä ja ne sijaitsevat Lappeenrannassa sekä Imatralla. Paikan päällä palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja tarjoamme huomattavan kattavan valikoiman tuotteita kaikissa tarjoamissamme tuoteryhmissä, heti valmiina! Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito kysymyksissäsi, tervetuloa Laakerikeskukseen!.

Kysy meiltä lisää

Yritysasiakkaan tilinavauslomake

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja noutopisteen asiantuntevat ammattilaisemme varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Kuljetusliikkeille ja maataloudelle tarjoamme asiantuntijuutta vaivattomasti läheltä. Käänny tuotetarpeissa tai kalustoasi koskevissa ongelmissa puoleemme, niin etsimme noutopisteen huomattavan kattavasta valikoimastamme oikeanlaisen ratkaisun tarpeisiisi.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle palvelemme noutopisteessämme hintakilpailukykyisenä alan asiantuntijana kaikissa tarpeissa. Kattavasta varastostamme löytyy monipuolinen valikoima nopeisiinkin tuotetarpeisiin.

Kysy meiltä lisää

Palvelemme mielellämme – anna asiantuntijoidemme auttaa kysymyksissäsi. Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin olemme pian sinuun yhteydessä.