Tiivisteet kattavasta valikoimasta

Huomattavan kattavasta varastostamme löydät paljon tiivisteitä heti valmiina – paikan päältä palvelevasta myymälästämme, toimitettuna suoraan kohteeseen tai vaivattomasti hyllytyspalvelumme kautta. Erikoisemmissakin tilauksissa luotettavat toimittajamme takaavat nopean toimituksen. Asiantuntijamme palvelevat mielellään, kun tarvitset apua – oli kysymyksesi yksittäinen tai kaipaat ammattilaista ongelmanratkaisuun. Tervetuloa paikan päälle myymäläämme tai kysy lisää verkossa. Olethan jo tutustunut kokonaisvaltaisiin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

Kysy meiltä lisää

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Teollisuuden kunnossapidolle on tärkeää saada tuotteet nopeasti silloin kun on tarvetta – kaikki tiivistykseen liittyvä löytyy laajasti varastostamme. Toimimme joustavana osana tilaus-toimitusketjuasi, jotta yrityksesi voisi palvella entistä tehokkaammin.

Kuljetusalan ja maatalouden ammattilaiset arvostavat vahvaa asiantuntijuuttamme. Oli tarpeesi millainen hyvänsä, osaamme neuvoa parhaan ratkaisun aina yksittäisistä tuotevalinnoista isompiin järjestelmäkokonaisuuksiin asti.

Valmistavalle teollisuudelle tarjoamme joustavan ja asiantuntevan, ennen kaikkea nopean toimitusketjun ja tuotteet erikoisempiinkin tarpeisiin lyhyelläkin toimitusajalla.

Tutustu valikoimaamme
-------

Tarjoamme kaiken tiivistyksessä tarvittavan suoraan varastostamme. Laadukkaista tuotesarjoistamme löydät erittäin hintakilpailukykyisiä tuotteita, jotka takaavat käytössä pitkäikäisyyttä sekä vaivattomuutta asennukseen. Olethan jo tutustunut joustaviin asiantuntija- ja myyntipalveluihimme?

  • Akselitiivisteet ja o-renkaat
  • Punostiivisteet, laippatiivisteet ja tiivistenauhat
  • Varmistinrenkaat

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Askarruttaako oikean tiivisteen valinta? Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Voit pyytää meiltä myös tarjousta tarvitsemallesi kokonaisuudelle!

Seeger - Lappeenrannan Laakerikeskus
Finlon - Lappeenrannan Laakerikeskus
Tiivistekeskus - Lappeenrannan Laakerikeskus
Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu