Työkalut kotiin ja ammattilaiselle

Erinomaista laatua kodin tarpeista aina vaativampaankin teollisuuskäyttöön. Paljon tuotteita löydät meiltä huomattavan kattavasta varastostamme heti valmiina ja toimittajaverkostomme kautta erikoisempaankin tarpeeseen nopeasti. Hyödynnä asiantuntijoidemme apu paikan päällä myymälässämme tai kysy lisää jo verkossa. Olethan jo tutustunut kattaviin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

KYSY MEILTÄ LISÄÄ

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja toimintamme joustavuus varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme joustavasti toimiva ja luotettava alan asiantuntija, jonka varastosta löytyy kaikki tarvittava. Tiesithän vaivattomasta hyllytyspalvelustamme?

Tutustu valikoimaamme
-------

Työkalut ja tarvikkeet monipuolisesti työstöön, kunnossapitoon ja valmistukseen. Tarjoamissamme tuotteissa yhdistyvät erinomainen laatu, kestävyys, työturvallisuus ja hyvä työergonomia. Pääset tutustumaan valikoimaamme klikkaamalla vieressä olevia valikoita.

Verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman työkaluja, koneita, korjaamolaitteita ja kiinnitystarvikkeita sekä lisäksi myös kattavasti kemikaaleja ja yleistarvikkeita kaikkeen tekemiseen.

Tee tilauksesi helposti tästä ToolPacknet

Lue tästä uusin ToolPack -lehti

Stahlwille - Lappeenrannan Laakerikeskus
Boxo - Lappeenrannan Laakerikeskus
Kukko - Lappeenrannan Laakerikeskus
Wera - Lappeenrannan Laakerikeskus
Knipex - Lappeenrannan Laakerikeskus
Toolpac - Lappeenrannan Laakerikeskus

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Tiedustele koko valikoimaamme koskien tai pyydä tarjous kätevästi tällä lomakkeella. Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu