Kattavasti työturvallisuuteen

Tarjoamme tuotteet työturvallisuuteen laajasta valikoimastamme niin kunnossapidon käyttöön kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito, kerromme mielellämme lisää valikoimastamme ja autamme sinua valitsemaan tarpeeseesi sopivat tuotteet. Olethan jo tutustunut monipuolisiin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

Kysy meiltä lisää

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja toimintamme joustavuus varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme hintakilpailukykyinen alan asiantuntija, jonka kautta saat kaiken tarvittavan. Oma maahantuonti ja hyvät toimittajasuhteet takaavat nopean toimituksen erikoisimmissakin tarpeissa.

Kuljetusliikkeille ja maataloudelle tarjoamme asiantuntijuutta vaivattomasti läheltä. Kysy meiltä lisää, autamme sinua sopivan tuotekokonaisuuden valinnassa, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tiesithän vaivattomasta hyllytyspalvelustamme, jonka ansiosta tuotteet ovat aina käyttövalmiina hyllyssänne?

Tutustu valikoimaamme
-------

Työturvallisuuteen liittyvät tuotteet, kuten erilaiset työsuojaimet, käsineet yms. löydät valmiina myymälästämme. Autamme miellämme kaikissa kysymyksissäsi koskien valikoimaamme – hyödynnä ammattitaitomme tuotteisiimme liittyen. Neuvomme mielellämme ja etsimme parhaat tuotteet tarpeeseesi.

  • Silmä- ja päänsuojaus
  • Hengityssuojaimet ja kuulosuojaimet
  • Putoamissuojaimet
  • Hitsaussuojaimet

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivat tuotteet. Voit pyytää meiltä myös tarjousta tarvitsemallesi kokonaisuudelle!

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu