Kotitalouksista teollisuuteen

Tarjoamme tuotteita laajasta valikoimastamme niin kotitalouksien käyttöön kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Monipuolisten palveluidemme ansiosta olemme joustava kumppani erilaisissa tilanteissa. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaito, kerromme mielellämme lisää valikoimastamme ja autamme sinua valitsemaan tarvitsemasi tuotteet. Olethan jo tutustunut monipuolisiin myynti- ja asiantuntijapalveluihimme?

Kysy meiltä lisää

Erikoisosaamista toimialallesi
-------

Kotitalouksista teollisuuden toimijoihin – monipuoliset palvelumallimme, laaja valikoimamme ja toimintamme joustavuus varmistavat, että olemme kaiken kokoisille asiakkaillemme juuri sopivan kokoinen kumppani.

Valmistavalle teollisuudelle ja kunnossapidolle olemme kattavine varastoinemme erittäin hintakilpailukykyinen alan asiantuntija. Oma maahantuonti ja hyvät toimittajasuhteet takaavat nopean toimituksen erikoisimmissakin tarpeissa.

Kuljetusliikkeistä maatalouteen tarjoamme asiantuntijuutta vaivattomasti läheltä. Käänny kaikissa kysymyksissä puoleemme, palvelemme mielellämme, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Tutustu valikoimaamme
-------

Valikoimamme muut tuotteet kattavat erilaisia kodissa, remontoinnissa, kunnossapidossa tai teollisuudessa tarvittavia tuotteita, tarvikkeita ja välineitä. Valikoimastamme löytyy mm. laadukkaita valaisimia ja tikkaita niin teollisuuden kuin kuluttajankin tarpeisiin. Kannattaa tulla suoraan paikan päälle tai kysyä etsimääsi kokonaisuutta jo verkossa, tässä esillä vain osa tuoteryhmistämme.

  • Valaisimet ja muut sähkötarvikkeet
  • Vivut, nupit, käsipyörät
  • Kiinnitystarvikkeet

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiantuntijoiltamme

Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi ja autamme sinua löytämään tarpeeseesi sopivat tuotteet. Voit pyytää meiltä myös tarjousta tarvitsemallesi kokonaisuudelle!

Zarges - Lappeenrannan Laakerikeskus
Led Lenser - Lappeenrannan Laakerikeskus
Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut - Lappeenrannan Laakerikeskus

Ainutlaatuiset asiantuntijapalvelut

Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Monipuolisiin palvelumalleihimme kuuluvat erilaiset asiantuntijapalvelut, noutomyymälämme, joustavat ja nopeat toimitukset ympäri Suomea, hyllytyspalvelu sekä 24/7 päivystys. Lue lisää ja hyödynnä ammattitaitomme kysymyksissäsi!

Tutustu