Oma maahantuonti

Oma maahantuontimme varmistaa asiakkaillemme markkinoiden parhaimmat hinnat ja laajan valikoiman heti valmiina nopeaankin toimitukseen – mihin päin Suomea tahansa. Tuotteet voi noutaa vaivattomasti myös suoraan noutopisteestämme. Oman maahantuontimme piiriin kuuluvat pääosin laakerit. Kysy meiltä lisää tai tutustu joustaviin toimituspalveluihimme.

Kysy meiltä lisää

Yritysasiakkaan tilinavauslomake

Joustava kumppani yrityksellesi
-------

Teollisuuden toimijoille olemme erittäin nopeasti reagoiva ja lähellä toimiva asiantuntijayritys. Yllättävissä tuotetarpeissa oma maahantuontimme, erinomainen varastosaatavuutemme, joustavuutemme ja ammattitaitomme varmistavat, että tuotannossasi ei tapahdu turhia viivytyksiä.

Nopean reagointikyvyn varmistamiseksi haluamme toimia joustavana osana yrityksesi toimitusketjua. Palvelemme ja toimitamme tuotteet kiireellisissä tapauksissa tarvittaessa mihin vuorokauden aikaan tahansa!

Kysy meiltä lisää tai pyydä tarjous

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Räätälöimme toimitukset sinulle sopiviksi – yksittäisestä tuotteesta isoon kokonaisuuteen ja jatkuviin toimitusketjuihin asti.