SDMO

Vuonna 1966 perustettu ranskalainen SDMO on maailman kolmanneksi suurin aggregaattien valmistaja, ja se kuuluu amerikkalaiseen Kohler-konserniin. SDMO on valmistanut aggregaatteja jo yli 40 vuotta ja toimittaa tuotteitaan yli 150 maahan. Tehdasvalikoima kattaa vaihtoehdot väliltä 1-5000 kW.

Valikoimamme pitää sisällään ammattikäyttöön suunnitellut siirrettävät, ilmajäähdytteiset aggregaatit teholuokiltaan 1-15,2 kW. Valikoimasta löytyy sekä 1-vaihe- että 3-vaihevirtaa tuottavia malleja (230V/400V). Tarjolla on bensiini- sekä dieselkäyttöisiä aggregaatteja. Tuotekehityksen tärkeimpinä teeseinä SDMO:lla on pyrkiä tuomaan markkinoille uusia tuotteita, jotka vastaavat yhä paremmin asiakkaiden vaatimuksia sekä kansainvälisiä standardeja.

Portable Power -linja tarjoaa monipuolisia ja luotettavia ratkaisuja erilaisiin käyttökohteisiin. Valikoima on suunniteltu rakennusalan ammattilaisia ajatellen, mutta pitää sisällään myös erinomaisia vaihtoehtoja kotitalouksille.

SDMO tarjoaa:

  • Luotettavaa ja turvallista sähköntuotantoa haastavimpiinkin olosuhteisiin
  • Vaihtoehtoja ja ratkaisuja kohteesta riippumatta: infra, maatalous, tapahtumat ja messut, hätätilanteet, kodin tai kesämökin varavoima.

 

Siirry tästä SDMO valikoimaluetteloon 

 

PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVASTA PAINIKKEESTA TAI TULE MYYMÄLÄÄMME

Kysy tuotteesta

Haluatko tietää lisää tuotteesta?

Palvelemme mielellämme – anna asiantuntijoidemme auttaa kysymyksissäsi. Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin olemme pian sinuun yhteydessä.