HDS 10/20M

Medium-sarjan kuumavesipesureiden lippulaiva tarjoaa luokkansa ylivoimaisesti parhaimman pesutehon ja ensiluokkaisen käyttömukavuuden.

3-mäntäinen aksiaalipumppu, keraamiset männät ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut venttiilit takaavat käyttövarmuuden. Optimoitu, uusi poltinteknologia yhdistää nopean veden lämmityksen alhaisiin päästöihin. Biodiesel- yhteensopiva. Eco-moodi optimoi tehon ja taloudellisuuden: Pesuri toimii täydellä tuotolla 60oC lämpötila-alueella, säästäen jopa 20 % polttoainekustannuksissa. Servo Control: Työpaine ja vesimäärä ovat portaattomasti säädettävissä suihkuputkesta. Kalkinestojärjestelmä suojaa lämmityskierukkaa kalkkisaostumilta ja varmistaa pitkän käyttöiän. Painekytkinautomatiikka säästää moottoria ja vähentää virrankulutusta. Easypress-kahvan ansiosta työskentely on kevyttä, sillä puristusvoimaa tarvitaan vain vähän. Vuoto- ja putkirikkoautomatiikka sammuttaa pesurin. Monipuolinen ja selkeä diagnostiikkanäyttö helpottaa pesurin toiminnan seurantaa.

  • Työpaine max 200 bar
  • Vesimäärä max 1000 litraa / tunti
  • Korkeapaineletku 10 metriä

Pyydä tarjous alla olevalla “kysy tuotteesta” -painikkeella

Ladattavat tiedostot: HDS 10/20-4 M tuotekortti
Kysy tuotteesta

Haluatko tietää lisää tuotteesta?

Palvelemme mielellämme – anna asiantuntijoidemme auttaa kysymyksissäsi. Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin olemme pian sinuun yhteydessä.